never says never ^_^

marsya here do follow okayyyyyy thanks =)



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: shabiess
Crazier Things ! :D
Friday, 3 August 2012 | 22:13 | 0 comments





~K.S.M :*


GIRL'S OF SMKBR TADAAA! :D
| 22:04 | 0 comments








K.S.M :*

merapu di tengah malam :OO
Saturday, 14 April 2012 | 08:10 | 0 comments
assalamualaikum =D
hyehyehyeheyheyehyheyheyeheyheyehyehey !
hum , teramatlah bosan :( ttbe t'mikir nak updates blogs ! tadi kan aku cari
manelah laptop aku ? then , terus pegi cari laptop and TADAAAA ! rupenye bawah katil
apesal bawah katil ? comferm mak aku nih ? haihhhhh --''
nak sorok pun agak-2 lah hahaha . nice to meet u mom . *sabekk .
let's beginnnnn ! tadaaaaaaaa .


Everyone in this world ! are beautiful rite ?
seriusly =)
but no for BOYS ! (lain lah kalau diri rase pondan) hee --''
but for boys are truely hemsem .
yeker ? takkkkkkkkkkkk !
naheeee . bangge tak ? sha tengah puji nihh ?
takkkkkkkkkkkkkkk !
haha , kelinggg sungguh lahhhhhh .
okayyyyyyyyyyyyyyy . ?
that for tonite .
sssssssssss
byeyeyeeyeyeyeyeyeybyeyeyeyeyeeyyeebybeybeyebyebyebey =)

happy birthday to you a.k.a fatyn semporna .
| 03:50 | 0 comments
assalamualaikum :D
yeayyyyyyyyy .
lame tak berblog kan ?
biaselah study hard haha (conon)
nak share sikit entry nih sha buat khas untuk bestie sha
itupun kalau dea bacelah kan . hehe okayy lupekan .
HAPPY BIRTHDAY TO YOU SAYANG !

plan 1 .
hari khamis , 12.4.12 . time tuh dalam pukul 4.30 ptg gtuhlah
yeahh . let's begin . haha :D 

plan 2 .
petang tuh , sha dengan member-2 sha yang lain tengah
prepair ape-2 yang patut lah kan .
then, tyha pegi ambek dea dekat rumah . for sure , dea tak tahu langsung .
dea macam blurr tau . haha
nak tahu tak alasan yang kiteorang bagi dekat dea "weh , kau buzy tak petang nih
aku engat nak buat STUDY GROUP ? hai maklumlah
dah nak dekat perikse , haha btw, dea percaye habis-habisan
kesian .

plan 3 .
sha dengan member sha ade atas benteng , then
tyha text dea cakap "shaaaa ! turun skrg aku dah nak sampai .
haha , sha dengan mmber sha turun kan , 2 orang lagi ade kat atas benteng .
then , kiteorang turun .
pastu . mmber sha mcm pelikk lah kan ? ttbe study kat atas benteng ? haa ?
*sabek je kan ? pastu esya kenyit mate dekat sha kan ?
maksud nye , operasi b'jaye haha .

plan 4 .
HAHA , punyelah smgt minah nih , dea engat study betul-betul .
lepastuh ttbe "HAPPY BIRTHDAY TO YOU *3
hahaha , dea cakap kan "eeeeee korang nih , tak baek tau
korang buat aku m'ngis tau . heee .
then , dea says THANKSYOU koranggggggggggg
ngeeeeeeeeeee =')

plan 5 .
AMBEK KEK SELEK DEKAT MUKA !
perhhhhhhhhhhhhhh . yekkkkss
gele I , haha . tapetape . "redho
hehe . then , kiteorang snap*3
lol ? biaselah KAMI .
pantang dapat camera selalu pose ahhhhhhh ,
nak tengok gambar tuh ? tapi gambar tuh ade sikit je kott . tape-2
asalkan ade . JoMMMM ~ checkdup







<3 HAPPY BIRTHDAY TO YOU " NURUL FATYHAH A.K.A FATYN SEMPURNA . =)

                                                       

SAHABAT (:
Wednesday, 11 April 2012 | 01:22 | 0 comments



SAYE TERAMAT-AMAT SAYANG KAN DORANG . BTW , THANKS FOR EVERTHINGS . I LOVE U SO MORE MORE MUCHH :)